CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT بیماری خود ایمنی و درمان

Considerations To Know About بیماری خود ایمنی و درمان

Considerations To Know About بیماری خود ایمنی و درمان

Blog Article

در برخی شرایط فشار خون به‌صورت ناگهانی می‌افتد که علت آن ممکن است شامل این موارد باشد.

این داروها باعث آزاد شدن بیشتر انسولین از سلول‌های بتا می‌شوند. سولفونیل اوره‌ها نسخه قدیمی‌تری از داروها هستند. تنها نسل اول سولفونیل اوره که امروزه هنوز مورد استفاده قرار می‌گیرد کلرپروپامید است.

آزمایش ژنتیک بیماری های خود ایمنی در کلینیک و آزمایشگاه ساواژنوم

فشار خون به دو مکانیسم اصلی بستگی دارد: عملکرد قلب و مقاومت عروق خونی. این دو مکانیسم به همراه اثرات عوامل عصبی و هورمونی، میزان بالا یا پایین بودن فشار خون را تعیین می‌کنند.

هر ماده‌ای که بتواند در سیستم ایمنی، پاسخ ایمنی ایجاد کند «آنتی ژن» یا پادگن نامیده می‌شود. در بسیاری از موارد آنتی ژن یک باکتری، قارچ، ویروس، توکسین یا یک جسم خارجی است.

عروق لنفاوی: شبکه‌ای از کانال‌ها در سراسر بدن هستند که لنفوسیت‌ها و مایع لنف را در سراسر بدن به گردش در می‌آورند.

گاهی بدن به ترکیباتی مانند گرده گل‌ها نیز واکنش نشان داده و به صورت قرمزی، تورم و التهاب در قسمت‌های مختلف بدن مانند پوست، چشم و... بروز می‌کند. در واکنش‌های آلرژیک، گروهی از گلبول‌های سفید به نام ماستوسیت‌ها وارد عمل می‌شوند که دارای گرانول‌هایی حاوی هیستامین هستند. در واکنش‌های آلرژیک هیستامین را به محیط آزاد کرده و باعث بروز علائم آلرژی درمان بیماری خود ایمنی در کودکان مثل قرمز، خارش و سوزش می‌شوند.

فعالیت بدنی منظم و تحرک در طول روز می‌تواند به بهبود فشار خون کمک کند. برعکس، نشستن برای مدت طولانی می‌تواند باعث کاهش فشار خون شود.

خون، گلوکز را به تمام قسمت‌های بدن برای تأمین انرژی منتقل می‌کند.

سلول‌های بنیادی در درمان ناباروروی زنان و مردان: هر آنچه لازم است بدانید!

مکانیسم اکتسابی به کمک مکانیسم ذاتی آنتی‌بادی تولید می‌کند تا از بدن در برابر عوامل بیگانه محافظت کند. در نتیجه، اگر بدن دوباره با پاتوژن‌های قبلی مورد حمله قرار گیرد با سرعت بیشتری آنتی‌بادی را تولید کرده و عفونت را از بین می‌برد.

سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو

اگر در معرض خطر ابتلا به یک بیماری خودایمنی هستید، در اینجا اقداماتی وجود دارد که می توانید برای محافظت از خود انجام دهید.

در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی

Report this page